Reviews en ervaringen van onze klanten

We zijn blij met onze klanten. Daarom blijven we onze producten en services verbeteren. Dit kan niet zonder de ervaringen van onze klanten. Benieuwd naar wat onze klanten van ons vinden? We delen graag de reviews van onze klanten met je.

356
Reviews, ervaringen en
beoordelingen
zijn er geplaatst.

5 sterren
Bijna iedereen geeft ons
5 van de 5 sterren!

Robert Joris
Read More
Al bijna 10 maanden zeer tevreden over het heerlijke water uit de waterfilter. Aangezien er steeds meer in ons huidige drinkwater wordt gestopt wat wij niet in ons lichaam willen hebben is dit een prima manier om beter water tot ons te krijgen. Zeker omdat er zelfs regen water mee gezuiverd kan worden.
Yvon Kalis
Read More
Ik verwachtte de waterfilter pas half maart maar tot mijn grote verrassing arriveerde hij een maand eerder. Goed verpakt en zeer simpel in elkaar te zetten door de goede handleiding. Het eerste water smaakt fantastisch!
Marie
Read More
Snelle levering. Inmiddels één dag in gebruik en ben tevreden!
Previous
Next
Marieke
Read More
Super product. Snel geleverd. Wel is het onduidelijk hoeveel stenen je in een 2 liter kan gebruikt als je niet beschikt over een groter reservoir/tank.
Vanessa Loer
Read More
Lekker snel geleverd en gebruik het systeem al een jaar. Scheelt het gesleep met plastic waterflessen.
Floris Rijnhart
Read More
Snel geleverd met een duidelijke installatie instructie. Dat kost even wat tijd maar is verder niet ingewikkeld. Ik las dat het gefilterde water als zacht werd ervaren en had geen idee wat ik mij daarbij moest voorstellen maar inderdaad, het water is echt zacht!
Previous
Next
Anna Brekelmans
Read More
Hele rare gewaarwording en maakt het erg aantrekkelijk om te drinken. De eerste liters hebben nog een beetje een plastic smaakje door de nieuwigheid maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat snel verdwijnt. Heel erg blij met deze aankoop!
Johan
Read More
Topproduct & service! Verrassend snel geleverd. Mooie, stevige verpakking, goede handleiding dus erg makkelijk om in elkaar te zetten. Water smaakt uitstekend en door handige doseersysteem (kraantje) pakken ook onze kinderen nu het water uitsluitend uit de filter. Het geeft mij een geruststellend gevoel dat ook medicijnresten (en al dat andere troep) uit onze drinkwater gehaald worden.
Esther Brounen
Read More
Ik heb ook een alkalische ring erbij gekocht om het water licht basisch te maken. Ik merk aan mijn energieniveau een positieve effect. Deze filter is ook in vergelijking met andere (waterkan waar je om 3 weken filter moet wisselen) een stuk voordeliger (en werkt veel beter)! Een aanrader, erg blij mee, bedankt!
Previous
Next
Linda en René
Read More
Als je hoort wat er tegenwoordig allemaal in kraanwater zit, dan wordt je daar bang van. Het heeft mij doen besluiten om deze waterfilter aan te schaffen. Het in elkaar zetten is zo gepiept als je de instructies volgt. Het water smaakt heerlijk! Ik gebruik het water overal voor; planten, huisdieren (die dit water overduidelijk veel lekkerder vinden dan het kraanwater), koken, waterkoker, koffie, soep, etc. etc.

De waterfilter staat in mijn praktijk, staat ook nog eens mooi. Sinds kort vangen we het regenwater op en gebruiken dit in de waterfilter. Super gaaf! Snelle levering en goede service gegarandeerd! Mocht je nog twijfelen: niet doen! Ga ervoor. Echt!
Superfijne waterfilter! Stond al wat langer op het verlanglijstje. Snel geleverd, goed in elkaar te zetten en jeetje wat een verschil met kraanwater of fleswater. Het lest echt je dorst (heel fris) en we voelen ons ook energieker. Wat ook opvalt is dat de poedersupplementen die we soms gebruiken en die je in water dient op te lossen, ook echt helemaal oplossen in dit water.
Samira
Read More
Dat is met kraanwater of bronwater in fles wat we eerst gebruikten niet het geval (altijd klontjes met bepaalde supplementen). We gebruiken het water ook om mee te koken en onze hond vindt het ook lekker. Kraantje moet je idd wat voorzichtig mee doen. En wanneer je de onderdelen voor het in elkaar zetten goed afspoelt (is wel even een werkje) is de 'nieuw-smaak' ook na vier glazen wel weg. Superblij met de aankoop, heel tevreden!
Previous
Next
Mirjam
Read More
Goed product, heerlijk water en na een jaar het te hebben geprobeerd, is mijn lichaam’s PH level van 6 naar 7 (dus neutraal) gegaan! Helemaal blij!
Magie
Read More
Al meer dan een maand gebruik ik het water uit deze waterfilter. Ik heb zitten dubben of ik de 5 of 12 liter zou nemen omdat ik alleen woon. Ben zo blij dat ik de 12 liter heb genomen. Ik drink het water, ik kook er mee, ik geef de planten er mee water en dan is het vaak bijvullen. Dat was wel even wennen, maar ik drink geen water meer zo uit de kraan en de gewoonte van bijvullen zat er zo in.
GewoonIk
Read More
En ik ben blij met de PH ring erbij. Mijn lichaam is best wel verzuurd en die ring geeft een betere PH waarde. Ik ben er erg blij mee en water drinken is weer fijn geworden.
Previous
Next
Heb je een vraag? Bekijk onze veel gestelde vragen.