fbpx

AquaLive AQV 12 waterfilter, huishoudens tot 4 a 5 personen

(5 klantbeoordelingen)

229,00239,00 incl. 21% BTW

Aqualive AQV 12 4-in-1 watersysteem. Het filtert, mineraliseert, vitaliseert, en maakt alkalisch/basisch water (gem. pH 9). Ofwel, kristalhelder en gezond drinkwater in een handomdraai.

Waterzuivering is in deze tijd geen luxe, maar noodzaak. De Aqualive AQV 12 is geschikt voor grote huishoudens of bedrijven, is compact en kan overal geplaatst worden zonder stroom of een wateraansluiting, heeft een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding en is uiteraard vrij van schadelijke stoffen zoals bpa en ftalaten.

De Aqualive AQV 12 heeft  een inhoud 8 liter in de onderste en 4 liter in de bovenste tank en daarmee geschikt voor kleine en grote huishoudens, praktijken en sportscholen.

Door de grote vraag naar dit artikel is het uitverkocht en vanaf begin oktober 2021 weer leverbaar.
Deze is wel gewoon te bestellen maar wordt dan geleverd wanneer deze binnen is.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

De Aqualive AQV 12 liter is een uniek 4-in-1 watersysteem:

De Aqualive AQV 12 filtert grondig d.m.v. een keramisch filter en een meerstappenfilter, de waterfilter mineraliseert door verrijking met 18 basische mineralen van de Sunmac® mineraalstenen. De waterfilter vitaliseert het water d.m.v. een magneet van 1.200 Gauss in de kraan, waardoor het water wordt geïoniseerd, waardoor het beter opneembaar is voor je lichaam.
alkaliseert middels het meerstappenfilter dat de pH waarde van het water verhoogt.

AquaLive AQV 12 waterfilter, is met zijn grote voorraad van 12 liter water geschikt voor het grote gezin, kantoor of sportzaal en om mee te koken.

De Aqualive AQV 12 liter is een 4-in-1 waterfilter bootst de natuur na waardoor er mineraalrijk bronwater ontstaat. In de natuur zakt regenwater langzaam door diverse bodemlagen heen. Hierdoor wordt het gefilterd, ondertussen neemt het belangrijke mineralen en sporenelementen op en komt het in contact met het aardmagnetische veld. Het Aqualive AQV 12 waterfilter systeem volgt dit proces ook. Daardoor maakt het van kraan-, regenton- of oppervlaktewater, een heerlijk gezond drinkwater dat goed opneembaar is voor je lichaam.

Gezondheidsbeloftes van de Aqualive AQV 12 waterfilter

 • De waterfilter filtert protozoa, bacteriën en chemicaliën uit het water
 • Er worden 18 essentiële mineralen aan het water toegevoegd
 • Maakt basisch (alkalisch) water van gemiddeld pH 9 dat helpt actief bij het ontzuren van je lichaam
 • De 1200 Gauss magneetkraan laat het water wervelen zoals in een waterval of beekje en zorgt voor zogenaamd hexagonaal water, daardoor kan het water beter door je cellen worden opgenomen.

De Aqualive AQV 12 is een 4-in-1 watersysteem dat kraanwater filtert, mineraliseert, vitaliseert en bovendien het water (alkalisch) maakt. Ofwel, kristalhelder en gezond drinkwater in een handomdraai.

De AquaVit is beschikbaar voor kleine en grote huishoudens, praktijken en (sport)scholen (5 en 12 liter), kan overal geplaatst worden zonder stroom of een wateraansluiting, heeft een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding en is uiteraard vrij van schadelijke stoffen zoals bpa en ftalaten.

Alle productvoordelen van de Aqualive AQV 12 op een rij

 • Filtert, mineraliseert en vitaliseert
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen zoals bpa en ftalaten
 • Kan overal geplaatst worden zonder stroom of wateraansluiting
 • Ioniseren van het water dit helpt de vrije radicalen in uw lichaam neutraliseren
 • Geen bacteriewerking door het zilver in de mineraalstenen, dus altijd vers water
 • Maakt van kraan-, regen(ton)-, rivier- of slootwater helder en gezond drinkwater
 • Geen gesjouw meer met waterflessen en bespaar op de hoge kosten van flessenwater en spaar het milieu
 • Aantoonbaar in staat hoogwaardig te filteren, onder andere op chloor, chloramine, kwik en vluchtige organische stoffen
 • Gemakkelijk te onderhouden, slechts eenmaal per jaar de filters vervangen en eenmaal per drie jaar de mineraalstenen, verder is de waterfilter onderhoudsvrij
 • De keramisch filter met een uiterst kleine doorlaatopening van 0,2 micron die bacteriën, protozoa en kalk uit het water filtert. De doorsnede van de meeste bacteriën bedraagt tussen de 0,25 en 1,0 micron

Aqualive AQV 12 praktisch

 • Type 4-in-1 waterfiltersysteem
 • Inhoud van 8 liter in de onderste en 4 liter in de bovenste tank en daarmee geschikt voor kleine en grote huishoudens, praktijken en sportscholen.
 • Afmetingen Hoogte: 56 cm  |  Doorsnee: 32 cm
 • Gewicht 5,8 kg
 • Techniek Meerstappen filtratie d.m.v. zwaartekracht
 • Aantal filters 1x keramisch filter en 1x meerstappenfilter
 • Mineraalstenen 1 set van 1.000 gram, hiervan is +/- 250 gram met zilver geïmpregneerd
 • Garantie 2 jaar
 • Levering Inclusief filters voor 1 jaar en zilver/mineraalstenen voor 3 jaar

Kijk ook eens naar onze andere modellen:
de Aqualive AQV 5 waterfilter
Of De Aqualive AQV 10 waterfilter, deluxe

Extra informatie

Voorkeur:

Alkalisch, Niet alkalisch

5 beoordelingen voor AquaLive AQV 12 waterfilter, huishoudens tot 4 a 5 personen

 1. Anton Grijzen

  Ik was op zoek naar een waterfilter die niet al te groot is, redelijk goedkoop in aanschaf en niet te duur in jaarlijks onderhoud. Dat heb ik gevonden in de AquaLive AQV 12, voor ons als gezin de ideale waterfilter.

  Deze filtert alles wat er mogelijk is, vitaliseert en geeft heerlijk zacht drinkwater.

 2. S Willemsen

  Ik heb deze nu 2 jaar en ben er nog steeds blij mee. Ik ben begonnen met de 5 liter maar nu heb ik de 12 liter gekocht en gebruik ik de 5 liter op mijn werk, daar gebruik ik em vooral voor theewater en koffiewater, dat is dan zoveel zachter en lekkerder.

 3. walter

  Water kwaliteit lijkt met prima. Het water vullen daar in tegen laat te wensen over. Regelmatig loopt het water niet door de filters waardoor na enkele uren het hele aanrecht/vloer drijfnat is. De constructie laat erg te wensen over. Ik heb contact gehad met leverancier voor extra pakkingen of dergelijke maar dat zou niet bestaat. ( Hoewel dat in de handleiding stond maar doorgestreept is door de leverancier)

  • de Waterfiter (geverifieerde eigenaar)

   Ik zorg er voor dat er niet te veel water in het bovenste reservoir zit, dat heeft bij mij het probleem opgelost.

 4. Trudie

  Blij met deze aankoop! Water smaakt goed en de installatie ging dankzij de duidelijke instructies ook eenvoudig en snel. Mijn zoontje vindt het veel lekkerder water en leuk om zelf te tappen, dus hij drinkt nu veel meer water.

 5. Karin B (geverifieerde eigenaar)

  Het kost even wat moeite om hem te installeren, maar dan heb je heerlijk zacht en gezond water. Het hele gezin maakt er met plezier gebruik van! Erg goede service.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

FAQ

No FAQ Found