Water filteren en vitaliseren

Water filteren en vitaliseren

Over het algemeen zijn er waterfilters en dingen die het water vitaliser. En de vraag is dan, moet ik m’n drinkwater filteren of vitaliseren of allebei? Het voordeel van de Aqualive AQV waterfilters is dat ze dit allebei doen, zowel het water filteren tot schoon en voedzaam water als het vitaliseren, het water terug brengen in zijn oorspronkelijke natuurlijke staat, waardoor het onder meer beter opneembaar is en geen negatieve frequenties aan zich heeft ‘hangen’, het wordt dan vitaal water.

Of je het kraanwater nu filtert en/of vitaliseert (of eigenlijk re-vitaliseert), schoon drinkwater kun je zelf maken.

Alleen hoog gekwalificeerde filters kunnen dit beide, waardoor je een totaaloplossing krijgt, voor schoon drinkwater thuis, op schoon drinkwater op kantoor en schoon drinkwater op vakantie! Ook kunnen onze waterfilter mineraliseren, deze voegen natuurlijke mineralen toe waardoor het nog meer lijkt op echt bronwater en je automatisch de juiste mineralen binnenkrijgt.

Water vitaliseren

De kwaliteit van water is niet alleen afhankelijk van de chemische samenstelling, maar ook van de moleculaire structuur. Water in de natuur is levend en wordt daarom dan ook vitaal genoemd. Die structuur van water is in de natuur optimaal zoals het bijvoorbeeld in een bergbeek stroomt. Kraanwater is niet vitaal omdat dit een hele andere onnatuurlijk weg aflegt, het wordt onder hoge druk opgepompt naar onze huizen door veelal rechte leidingen met haakse bochten. Het kraanwater neemt ook energie op van elektromagnetische velden, straling van zendmasten en elektriciteitskabels en het wordt ook nog op onnatuurlijke wijze gefilterd. Kortom het heeft allerlei niet-natuurlijke invloeden ondergaan waardoor de natuurlijke structuur verloren gaat.

Deze niet-natuurlijke invloeden worden in de waterstructuur opgeslagen en op ons lichaam overgebracht op het moment als wij dit drinken. Ook is dit water minder goed opneembaar omdat het grover is qua structuur en daardoor niet tot diep in de cellen kan doordringen. Daardoor gaat die natuurlijke structuur stuk. De laatste jaren is er door diverse onderzoekers steeds meer informatie naar voren gekomen over dit aspect van de waterkwaliteit.

Water vitaliseren zorgt voor een reset van deze kristalstructuur zodat deze weer zijn natuurlijke vorm heeft waardoor het water weer helend kan werken.

Misschien is het vitaliseren van water wel belangrijker dan dan filteren, omdat het dan weer zijn natuurlijke balans heeft. Maar zowel filteren als vitaliseren is natuurlijk optimaal, het water is dan zowel schoon als harmonieus. En daardoor kan het beter zijn werk doen voor ons lichaam.

Water vitaliseren ontkalkt ook

Bij het vitaliseren van water wordt alleen de structuur beïnvloed. Vergelijk u ‘t maar met een sportteam. Door deze veranderde structuur wordt het water ook ontkalkend. En dat is prettig voor je lichaam waardoor je minder onnodige klak binnenkrijgt en het water zachter is en dat proef je.

Vitalisatie hersteld de structuur van water, naar zijn natuurlijke toestand

Heb je een vraag? Bekijk onze veel gestelde vragen.