Schoon water voor op je werk, waterfilter op kantoor

Schoon water voor op je werk, waterfilter op kantoor
Een van de belangrijkste functies van (drink) water is het afvoeren van de afvalstoffen van ons lichaam en het voeden van onze cellen. Het is daarom goed, om verspreid over de dag, regelmatig water te drinken, zo’n 1,5 tot 2 liter per dag, water is het enige wat je lichaam echt nodig heeft. De vraag die veel mensen hebben is: waarom water filteren?

Door de verzuring en de vervuiling van de lucht en het water kunnen we ons natuurlijke water niet meer als drinkbaar omschrijven. Dit komt doordat het oppervlakte water en het grondwater in de meeste geïndustrialiseerde landen zwaar is verontreinigd. Nederland behoort op dit moment tot de meest verontreinigde landen van Europa. Daarom water filteren en vitaliseren, tot echt schoon en gezond drinkwater met een waterfilter op kantoor.

Heerlijk gefilterd water op het werk, kantoor of in de showroom met de Aqualive AQV waterfilters. Altijd zuiver en veilig drinkwater voor op kantoor. Het is natuurlijk de taak van de waterbedrijven om veilig drinkwater tot aan het kantoor te regelen, maar het is jouw taak om zelf je water te filteren zodat daar alle gifstoffen en andere ongewenste restanten uit verdwenen zijn. Dit geld natuurlijk ook voor je werknemers, die moeten natuurlijk ook voorzien worden van schoon en veilig drinkwater

Schoon drinkwater voor op kantoor, werk | waterfilter op kantoor

Aqualive AQV waterfilters voor verfijnde waterzuivering thuis of op kantoor, zuiver kraanwater d.m.v. Aqualive AQV waterfiltersystemen met basische mineralen en een viervoudige zuivering van het kraanwater tot gezond en goedkoop drinkwater en dat allemaal met 1 waterfilter. Maar natuurlijk is deze waterfilter ook goed voor schoon water voor thuis

Het (na)filteren van kraanwater komt steeds meer in het nieuws, er blijven steeds meer residuen achter in ons leidingwater, zoals medicijnresten, hormonen, maar ook lood en zware metalen. Het wordt ook steeds lastiger om dit uit het leidingwater te filteren en om het echt goed te doen wordt het waterzuiveringsproces onbetaalbaar voor de leidingwaterbedrijven. Daarom is het verstandig om het in eigen hand te nemen en op goedkope wijze gezond en heerlijk zacht drinkwater te maken met een waterfilter op kantoor. Dit filteren gebeurd onder meer door een filter van actieve kool en zogenaamde koolstoffilter.

Aqualive AQV 12 waterfilter van glasOnze waterfilters zijn vrij van BPA- en Ftalaten en dat is vaak niet zo bij verpakt mineraalwater, wat overigens ook een stuk duurder is. Onze waterfilters maken het water niet alleen schoon en zuiver drinkwater maar maken dit ook basisch water, tot ongeveer een PH van 9. Verzuring wordt vaak in verband gebracht met ziekten en een ongezond lichaam. Het lichaam gebruikt namelijk kalk uit botten om te ontzuren, wat dan botontkalking of osteoporose veroorzaakt, en dat kun je voorkomen met basisch water. Dus verzuring tegengaan door basisch water te drinken.

Ook worden er mineralen aan het water toegevoegd, geheel op natuurlijke wijze, deze mineralen worden langzaam afgegeven door mineraalstenen die zich in de filterbak bevinden. Je krijgt zo mineraalwater uit de kraan, mineraal water is water wat mineralen bevat. Het water wordt gemineraliseerd met diverse mineralen die van nature in bronwater aanwezig zijn, zoals calcium, chroom, fosfor, germanium, ijzer, jodium, kalium, kobalt, koper, en magnesium. Zo krijg je automatisch op natuurlijke wijze je mineralen binnen, niet teveel niet te weinig, precies goed.

Ons waterfiltersysteem imiteert eigenlijk de natuur. Zoals regenwater langzaam door het gesteente heen filtert en de juiste mineralen meeneemt zo zorgt ons waterfiltersysteem er ook voor dat ‘gewoon’ kraanwater omgezet wordt in mineraalwater. Het bovenste keramische filter is samengesteld bevat onder meer keramisch materiaal met desinfecterend zilver. De volgende stap is een meervoudig stappenfilter met onder meer actieve kool en in die zelfde bak bevinden zich de mineraalstenen die de mineralen, net zoals in de natuur, heel langzaam oplossen in het water en uiteindelijk heeft u weer echt mineraalwater.

Niet alleen schoon en gezond drinkwater maar ook een uitstekende smaak

Het is nu gefilterd door de bovenstaande filters en is nu helemaal zuiver en gezond drinkwater geworden. Maar door deze filters worden ook chloor, medicijnresten, pesticiden en andere verontreiniging effectief verwijderd, hierdoor verdwijnen nare geurtjes en krijg je ook een uitstekende smaak. Mede door de toevoeging van de mineralen aan het water, krijg je heerlijk fris bronwater.

Hard water wordt zacht water.

Als water hard is, betekent dat dat het meer mineralen bevat dan regulier water, met name de mineralen calcium (Ca) en magnesium (Mg). Hardheid van water wordt uitgedrukt als calcium carbonaat (CaCO3) hardheid. Water dan een PH heeft van 7, gelijk aan ons lichaam, is neutraal als wat onder de PH van 7 ligt is hard water en alles wat boven de PH van 7 ligt is zacht water. Onze waterfilter zorgt er voor dat het wat een PH van ongeveer 9 heeft en daardoor heerlijk zacht wordt en dat proef je, het water voelt ‘zachter’ aan.|

Waterkoelers, gekoeld water is helemaal niet zo gezond, je maag heeft daar moeite mee, je kunt beter lauw water nemen dat is beter opneembaar. Het lichaam moet namelijk het koude water weer op lichaamstemperatuur brengen en dat kost onnodig energie. Koud water is eigenlijk alleen zinvol na het sporten, als je lichaam erg warm is.

Waterfilters voor water op kantoren

Een waterfilter kan worden gebruikt voor het reinigen van het water of om de kwaliteit van het drinkwater te verbeteren. Een waterfilter van Aqualive AQV waterfiltersystemen verwijdert: protozoa, bacteriën en chemicaliën uit het water maar ook nare geuren en smaken zoals chloor, daardoor heerlijk zacht en gezond drinkwater voor al je werknemers en jezelf. Het maakt 100% puur water zonder overlast van kalk, zuiverder als het meeste bronwater in flessen, en zeker goedkoper en duurzamer. Waterontharders voor kantoor, geen hard maar zacht water, want hard water beïnvloed de smaak van koffie, thee en drinkwater nadelig

Puur en gezuiverd water is goed voor het lichaam en heeft een gunstige uitwerking op de persoonlijke gezondheid van de werknemers. Dit resulteert in minder ziekteverzuim, dat is medisch aangetoond, als werknemers voldoende schoon water kunnen drinken hun concentratie- en uithoudingsvermogen verbeterd, zodat zij beter kunnen functioneren. Maar bovenal is het gewoon lekkerder dan het water uit de kraan.

Lucratief water

Gezuiverd water is goedkoper dan flessenwater en de meeste andere waterfilters, omgerekend naar gebruik van ongeveer 1,5 tot 2 liter per dag per werknemer, dat is dus inclusief aanschaf, onderhoud en verbruik, betaal je voor dit gezonde water ongeveer 2 a 3 eurocent per liter. En hoe meer je gebruikt hoe goedkoper de waterfilter op kantoor wordt.

De invloed van water op de smaak van koffie

Drinkt jij voldoende water op het werk? Drink genoeg water, ongeveer 1,5 tot 2 liter per dag, want dat is essentieel om je energieniveau hoog te houden. Drink verstandig en gebruik mineraalrijk gefilterd water. Het leidingwater in Nederland bevat kalk en zware metalen en je wil natuurlijk niet dat je werknemers die te veel binnenkrijgen.

Elke dag tussen de 1,5 en 2 liter water drinken op je werk is lastig. Maar schenk je gefilterd, heerlijk, gezuiverde water uit onze Aqualive AQV waterfilters, dan zult je zien dat je werknemers en ook jullie gasten meer water gaan drinken. Bovendien maakt het je bedrijf een stuk duurzamer zonder plastic afval. Hier kun je onze wat grotere AquaLive AQV 12 waterfilter, voor het grote gezin of bedrijf

Heb je een vraag? Bekijk onze veel gestelde vragen.