fbpx

Aqualive AQV 12 waterfilter van glas, huishoudens tot 4 a 5 personen

(2 klantbeoordelingen)

269.00279.00 incl. 21% BTW

Aqualive AQV 12 waterfilter van glas, 4-in-1 watersysteem. De zelfde filter als de Aqualive AQV 12 waterfilter maar dan in een luxere uitvoering van glas. Het filtert, mineraliseert, vitaliseert, en maakt alkalisch/basisch water (gem. pH 9). Er worden o.a. GenX, virussen, bacteriën, hormonen, medicijnen, pesticiden uit het water verwijdert.

Waterzuivering is in deze tijd geen luxe, maar noodzaak. De Aqualive AQV 12 waterfilter van glas is geschikt voor grotere huishoudens en bedrijven, is compact en kan overal geplaatst worden zonder stroom of een wateraansluiting, heeft een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding en is uiteraard vrij van schadelijke stoffen zoals bpa en ftalaten.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Aqualive AQV 12 waterfilter van glas, 4 systemen voor 1 prijs

 • filteren, mineraliseren, vitaliseren, alkaliseren
 • met dit systeem maakt u alkalisch/basisch water.
 • filtert o.a. chemicaliën, zware metalen, chloor, pesticiden, hormoon- en medicijnresten uit het water
 • 12 liter versie
 • kan overal geplaatst worden
 • goede prijs/kwaliteit verhouding
 • vrij van schadelijke stoffen zoals bpa en ftalaten
 • laagste prijs garantie *

Aqualive AQV 12 glazen waterfilter – De voordelen

 • Glazen opvangtank
  De prachtige glazen opvangtank van Deze Aqualive AQV 12 is ambachtelijk geproduceerd in een traditionele glasblazerij in Zuid-Korea. Het blauwe glas is bedoeld om uv licht te filteren. Het glas is helder, ziet er prachtig uit en is gemakkelijk schoon te maken.
 • Uitstekende filtering
  Uitgebreide filtering door middel van een keramisch voorfilter (0,2 micron) en een meerstappen filter. Hierdoor worden onder andere GenX, zware metalen, medicijnresten, pesticiden, chloor en hormoonresten voor gemiddeld 99% uit het water gefilterd.
 • Alkalisch of niet-alkalisch
  Bij de bestelling heeft u de keuze tussen een alkalisch of niet-alkalisch systeem. Bij de alkalische versie wordt de pH van het gefilterde water verhoogd met 1-1,5 pH punt tot licht basisch water. Bij het niet-alkalische systeem (€ 10 goedkoper) wordt het gefilterde water pH neutraal van rond de 7,3.
 • Gemak
  Zonder moeite maakt u van kraanwater heerlijk gefilterd mineraalwater, nooit meer gesjouw met waterflessen. Kan overal geplaatst worden (er is geen stroom of wateraansluiting nodig).
 • Besparingen
  Bespaar op de hoge kosten van (ongefilterd) flessenwater en spaar het milieu. Kraanwater kost in Nederland gemiddeld € 1,40 per 1.000 liter.
 • Uitstekende smaak
  De koolstof verwijderd ook nare geurtjes en smaakjes uit het water. Ervaar daardoor de heerlijke smaak van gefilterd water.
 • Onderhoudsarm
  Slechts eenmaal per jaar de filters vervangen en eenmaal per drie jaar de mineraalstenen.
 • Calamiteiten
  Met de Aqualive AQV 5 kunt u van regen- of slootwater drinkwater maken, daarom is dit waterfilter zeer geschikt bij calamiteiten.

Aqualive AQV 5 – Technologie

In de natuur ontstaat mineraalrijk  water doordat regenwater langzaam door verschillende bodemlagen sijpelt. Hierdoor wordt het gefilterd en neemt het mineralen en sporenelementen op. De Aqualine waterfiltersystemen werken ook volgens dit principe.

 • Natuur
  Door gebruik te maken van de zwaartekracht bootst het filterproces in het Aqualive systeem de natuur na. Er is dus geen stroom nodig!
 • Superieur in filteren
  De Aqualive systemen zijn aantoonbaar in staat om gemiddeld 99% van de vervuilende stoffen uit het water te filteren. Het performance niveau van de Aqualive systemen zijn daardoor vergelijkbaar of zelfs superieur aan de filtratie in de meeste andere watersystemen die tot wel tien keer de prijs kosten en bovendien elektriciteit nodig hebben. Maakt van kraan-, regen(ton)-, rivier- of slootwater helder en gezond drinkwater.
 • Mineraliseren
  Door de Elvan mineraalstenen wordt het gefilterde water voorzien van diverse mineralen die van nature in water aanwezig zijn.
 • Vitaliseren
  De 4 magneten van 1.200 Gauss in de kraan laten het water wervelen zoals het zich ook in de natuur gedraagt. Dit is een natuurkundig proces (Schauberger principe) waardoor het water wordt gevitaliseerd. Vitaliseren wordt bijvoorbeeld op grote schaal in de tuinbouw gebruikt. Alleen het verwervelen van het water zorgt al voor betere oogsten.

Extra informatie

alkalisch-niet-alkalisch

Alkalisch, Niet alkalisch

2 beoordelingen voor Aqualive AQV 12 waterfilter van glas, huishoudens tot 4 a 5 personen

 1. Manon Bodegraaven

  Ik heb lang gezocht en nu ook gevonden. Ik zocht een betaalbare waterfilter die op een redelijk natuurlijke manier werkt. Deze is vrij eenvoudig in elkaar te zetten en ook het onderhoudt is goed te doen. Ik ben blij met de glazen variant, ziet er mooi en hygiënisch uit.

 2. Nadien

  Wij zijn heel tevreden met de filter, heerlijk water. We zorgen dat er steeds voldoende water is, want we wassen en koken ook onze groente en fruit in het gefilterde water.

Jouw beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

FAQ

No FAQ Found