Aqualine AQV 5 glazen waterfilter, huishoudens tot 2 personen

249,00259,00 incl. 21% BTW

Aqualine AQV 5 glazen waterfilter, 4-in-1 watersysteem. De zelfde filter als de Aqualine AQV 5 waterfilter maar dan in een luxere uitvoering van glas. Het filtert, mineraliseert, vitaliseert, en maakt alkalisch/basisch water (gem. pH 9). Er worden o.a. GenX, virussen, bacteriën, hormonen, medicijnen, pesticiden uit het water verwijdert.

Waterzuivering is in deze tijd geen luxe, maar noodzaak. De Aqualine AQV 5 glazen waterfilter is geschikt voor kleine huishoudens, is compact en kan overal geplaatst worden zonder stroom of een wateraansluiting, heeft een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding en is uiteraard vrij van schadelijke stoffen zoals bpa en ftalaten.

Deze waterfilter is er in 2 opties: Alkalisch - Niet alkalisch

Helaas is door de grote vraag de Aqualine 5 van glas is uitverkocht. De nieuwe voorraad verwachten de Aqualine 5 vanaf half juni weer te kunnen leveren.
Je kunt deze wel gewoon bestellen en we leveren de waterfilter automatisch als deze weer op voorraad is.

(35 klantbeoordelingen)
Aqualine AQV 5 glazen waterfilter
Aqualine AQV 5 glazen waterfilter, huishoudens tot 2 personen 249,00259,00 incl. 21% BTW
wij planten bomen voor een betere natuur en aarde Wij planten een boom bij aankoop van dit product.

– Besteld voor 19:00 vandaag nog verstuurd!

– Gratis verzending vanaf € 75,= (NL / BE / DE)

– Binnen 14 dagen retour (*)

Veilig betalen via Mollie

Aqualive AQV 5 waterfilter van glas, 4 systemen voor 1 prijs

 • filteren, mineraliseren, vitaliseren, alkaliseren
 • met dit systeem maakt u alkalisch/basisch water.
 • filtert o.a. chemicaliën, zware metalen, chloor, pesticiden, hormoon- en medicijnresten uit het water
 • 5 liter versie
 • kan overal geplaatst worden
 • goede prijs/kwaliteit verhouding
 • vrij van schadelijke stoffen zoals bpa en ftalaten
 • laagste prijs garantie *

Aqualive AQV 5 glazen waterfilter – De voordelen

 • Glazen opvangtank
  De prachtige glazen opvangtank van Deze Aqualive AQV 5 is ambachtelijk geproduceerd in een traditionele glasblazerij in Zuid-Korea. Het blauwe glas is bedoeld om uv licht te filteren. Het glas is helder, ziet er prachtig uit en is gemakkelijk schoon te maken.
 • Uitstekende filtering
  Uitgebreide filtering door middel van een keramisch voorfilter (0,2 micron) en een meerstappen filter. Hierdoor worden onder andere GenX, zware metalen, medicijnresten, pesticiden, chloor en hormoonresten voor gemiddeld 99% uit het water gefilterd.
 • Alkalisch of niet-alkalisch
  Bij de bestelling heeft u de keuze tussen een alkalisch of niet-alkalisch systeem. Bij de alkalische versie wordt de pH van het gefilterde water verhoogd met 1-1,5 pH punt tot licht basisch water. Bij het niet-alkalische systeem (€ 10 goedkoper) wordt het gefilterde water pH neutraal van rond de 7,3.
 • Gemak
  Zonder moeite maakt u van kraanwater heerlijk gefilterd mineraalwater, nooit meer gesjouw met waterflessen. Kan overal geplaatst worden (er is geen stroom of wateraansluiting nodig).
 • Besparingen
  Bespaar op de hoge kosten van (ongefilterd) flessenwater en spaar het milieu. Kraanwater kost in Nederland gemiddeld € 1,40 per 1.000 liter.
 • Uitstekende smaak
  De koolstof verwijderd ook nare geurtjes en smaakjes uit het water. Ervaar daardoor de heerlijke smaak van gefilterd water.
 • Onderhoudsarm
  Slechts eenmaal per jaar de filters vervangen en eenmaal per drie jaar de mineraalstenen.
 • Calamiteiten
  Met de Aqualive AQV 5 kunt u van regen- of slootwater drinkwater maken, daarom is dit waterfilter zeer geschikt bij calamiteiten.

Aqualive AQV 5 – Technologie

In de natuur ontstaat mineraalrijk  water doordat regenwater langzaam door verschillende bodemlagen sijpelt. Hierdoor wordt het gefilterd en neemt het mineralen en sporenelementen op. De Aqualine waterfiltersystemen werken ook volgens dit principe.

 • Natuur
  Door gebruik te maken van de zwaartekracht bootst het filterproces in het Aqualive systeem de natuur na. Er is dus geen stroom nodig!
 • Superieur in filteren
  De Aqualive systemen zijn aantoonbaar in staat om gemiddeld 99% van de vervuilende stoffen uit het water te filteren. Het performance niveau van de Aqualive systemen zijn daardoor vergelijkbaar of zelfs superieur aan de filtratie in de meeste andere watersystemen die tot wel tien keer de prijs kosten en bovendien elektriciteit nodig hebben. Maakt van kraan-, regen(ton)-, rivier- of slootwater helder en gezond drinkwater.
 • Mineraliseren
  Door de Elvan mineraalstenen wordt het gefilterde water voorzien van diverse mineralen die van nature in water aanwezig zijn.
 • Vitaliseren
  De 4 magneten van 1.200 Gauss in de kraan laten het water wervelen zoals het zich ook in de natuur gedraagt. Dit is een natuurkundig proces (Schauberger principe) waardoor het water wordt gevitaliseerd. Vitaliseren wordt bijvoorbeeld op grote schaal in de tuinbouw gebruikt. Alleen het verwervelen van het water zorgt al voor betere oogsten.

Onze filter bestaan uit 4 filterlagen

1e laag
Hoogwaardig, met zilver geïmpregneerde, actieve koolstof type 30X60 met een hoge opname.

2e laag
Zeoliet balletjes. Milieu vriendelijke balletjes met een hoge adsorptiewaarde, filtert chloorverbindingen zoals trihalomethaan uit het water en diverse zware metalen, maakt het water zachter.

3e laag
Silica en combi balletjes. De balletjes zijn een combinatie van diverse stoffen waaronder Toermalijn, Zeoliet en Kaolien. Ze hebben een redox functie en een anti bacteriologische werking.

4e laag
Illite balletjes. Geven een ver infrarood frequentie af van 9,36 micrometer. Deze frequentie trilt in dezelfde frequentie als het menselijk lichaam. Hierdoor worden cellen geactiveerd, de micro bloedsomloop wordt gestimuleerd en neemt toe. Ze verzachten het water naar een pH van ongeveer 7,5. Verder hebben ze ook een anti bacteriologische werking.

Dit nieuwe generatie meerstappenfilter haalt tot wel 99,9% van de vervuilende stoffen uit het water.

Natuur wordt nagebootst

Mineraal bronwater, zoals wij dat kennen, ontstaat doordat regenwater langzaam door diverse bodemlagen sijpelt. Hierdoor wordt het gefilterd, neemt het belangrijke mineralen en sporenelementen op en komt het in contact met het aardmagnetische veld.

Het Aqualine watersysteem volgt dit proces exact.

Maakt van kraan, regenton of slootwater drinkwater

Met de Aqualine systemen wordt het water gefilterd, gemineraliseerd, gevitaliseerd en er kan basisch water worden gemaakt.

Zorgen over bacterievorming in het water? Dat is niet nodig! Doordat een deel van de stenen is geïmpregneerd met zilver is er geen bacteriewerking in het water, dus u heeft altijd vers water.

Klik hier voor een Duits testrapport van onze filters.
Klik hier voor een testrapport van GenX door de Vrije Universiteit van Amsterdam
Klik hier voor een toelichting op de GenX test
Klik hier voor een link over vitaliseren

Levering bevat:
AQV 5
Keramisch filter
Meerstappen filter
pH ring (alleen bij de alkalische versie)
plm. 550 gr Elvan mineraalstenen
plm. 250 gr met zilver geïmpregneerde Elvan mineraalstenen

Inhoud:
Bovenste (ABS) opvultank: 2 liter
Onderste (glas) opslagtank: 5 liter

Afmetingen:
Hoog: 46 cm
Breedte: 24 cm
Diepte: 24 cm
Gewicht: 3,8 kg

Materiaal:
ABS – vrij van BPA en ftalaat
Borosilicaat glas vrij van lood

Extra informatie

Alkalisch of Niet alkalisch

Alkalisch, Niet alkalisch

35 beoordelingen voor Aqualine AQV 5 glazen waterfilter, huishoudens tot 2 personen

 1. Yvonne

  Ik gebruik deze waterfilter ook om mijn regenwater te filteren. Ik was wat sceptisch maar het werkt heel erg goed. Ik zorg dat er geen troep in het water zit dan loopt het goed door, misschien dat ik iets vaker de keramische filter schoon moet maken of zelfs moet vervangen, maar dat vind ik geen probleem, ik ben blij met deze aankoop.

 2. Johan

  Heel erg blij met deze waterfilter. Het gefilterde water is echt heel lekker, je proeft echt het verschil met kraanwater. Duidelijke instructies en ik had de waterfilter zo in elkaar gezet. Meer dan genoeg water voor 2 personen en ook mijn koffie apparaat wordt er mee gevuld en ook de soep wordt gemaakt met gefilterd water, veel lekkerder. Ik raad iedereen deze waterfilter aan.

 3. Sandy

  Heerlijk water om te drinken met behoud van mineralen. Ook de thee en koffie is anders/zachter van smaak. Een ook het vitaliseren voelt goed

 4. Renee (geverifieerde eigenaar)

  Mooie kwaliteit en heerlijk schoon water. Goede levering en prettige klantenservice.

 5. Dymph (geverifieerde eigenaar)

  Zeer tevreden. Water is heerlijk ook qua smaak

 6. Ria (geverifieerde eigenaar)

  Goede kwaliteit, lekker water. Ben zeer tevreden.

 7. Frank

  We gebruiken het filter nu een maandje en we vinden het super.
  Het water drinkt heel gemakkelijk weg, smaakt erg lekker en het is gewoon cool om je eigen bronwater te drinken en het lijkt erop dat we allebei meer energie hebben.

 8. W.J.T. de Kaper (geverifieerde eigenaar)

  Mooi ontworpen apparaat. Degelijk uitgevoerd. En werkt uitstekend.
  Prima filtering.

 9. Monique Leijs

  Dankjewel voor de snelle levering. Sneller kan niet! Mvg, Monique Leijs

 10. H de Mooij (geverifieerde eigenaar)

  Snelle levering. Duidelijke beschrijving om in elkaar te zetten. Werkt uitstekend!

 11. H de Mooij (geverifieerde eigenaar)

  Snelle levering. Duidelijke beschrijving om in elkaar te zetten. Werkt uitstekend! Ben tevreden

 12. Peter H. Walraven (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb het een paar weken in huis en ben zeer tevreden 😊 gebruik het voor alle gerechten en drankjes waar water voor nodig is maar weet nog niet hoe vaak ik de filters moet schoonmaken (dus afspoelen etc ?). Gebruik zeker meer dan 2 liter per dag en mijn herstel heeft er lichamelijk ook baat bij.
  Ik raad deze aan voor 1 of 2 huishoudens want je moet wel een paar x bijvullen.
  Gr. Peter

  • deWaterfilter

   Beste Peter, bedankt voor je reactie, ik zou de witte ceramische filter alleen schoonmaken als deze echt vies begint te worden of niet meer goed doorloopt, je kunt deze dan schoonmaken met een schuursponsje. Verder haal ik zelf de filter ongeveer 2 x per jaar uit elkaar en zet alle losse onderdelen een middag in de zon, ik spoel alles af en zet de filter weer in elkaar.

 13. Rutger K

  Door omstandigheden erg lang moeten wachten op de levering, maar niet aan Dewaterfilter.nl toe te wijzen.

  Ik heb de filter nu bijna een week in gebruik en merk direct verschil in mijn energieniveau, stoelgang, opname van voedingsstoffen en het water is daarnaast heerlijk. Zeker aan te bevelen, simpel in elkaar te zetten.
  Goed doorspoelen de eerste paar flushes is aan te raden. Dan overheerst de smaak van nieuwigheid nog te veel.

  Super content dus!

 14. Jesse J (geverifieerde eigenaar)

  Nu een paar dagen in gebruik en moet zeggen heerlijk zacht water en de koffie en thee smaakt veel lekkerder!

 15. Leenken (geverifieerde eigenaar)

  Superblij met deze waterfilter, nooit geen gesjouw met glazen flessen meer 🙂 🙂 🙂
  Het water smaakt lekker fris en zuiver, een echte aanrader!

 16. Rene (geverifieerde eigenaar)

  Ziet er goed en compleet uit. Nog niet gebruikt maar het apparaat is zeker netjes en oerdegelijk geleverd.
  Heel fijn dat er snel en eerlijk gereageerd wordt op eventuele vragen. Dat is wel de kracht van een webwinkel…

  • deWaterfilter

   Beste Rene, bedankt voor je reactie! Robert van Boxtel

 17. Heidi (geverifieerde eigenaar)

  Erg lekker water en een fijn gevoel dat je weet dat alle schadelijke stoffen eruit zijn gefilterd.
  Goede en snelle service ik ben erg tevreden

 18. L. Visser (geverifieerde eigenaar)

  We hebben hem sinds eergisteren binnen. Snelle levering,prima verpakt, handige beschrijving en snel klaar voor gebruik.
  Wat een verschil met het gewone kraanwater. Heerlijk zacht van smaak en zonder nare nasmaken. Een genot om gewoon weer een glas water te drinken.
  Ga hem ook zeker gebruiken bij het koken.

 19. J.A. Holleman (geverifieerde eigenaar)

  De voorbereiding om het waterfilter gebruiksklaar te maken is prima gedocumenteerd. Stap voor stap overzicht geeft een duidelijke beschrijving hoe te werk te gaan. Het water smaakt heerlijk. Ben er zeer tevreden mee.

 20. Ingrid (geverifieerde eigenaar)

  Wij zijn zeer tevreden met deze waterfilter. Het enige minpuntje vind ik het goedkoop uitziende plastic kraantje waar je tegenaan moet drukken.
  Hopelijk komt er in de toekomst een mooie vervanger.

  Maar waar het om gaat is het water. Deze is heerlijk zacht van smaak.
  Mijn man vond het in eerste instantie wat overdreven om een waterfilter aan te schaffen, want het water wat wij hadden vond hij prima. Sinds hij het geproefd heeft drinkt hij alleen nog maar gefilterd water. Zo’n verschil.
  Echt een aanrader!

 21. Marleen (geverifieerde eigenaar)

  Een paar dagen geleden heb ik de waterfilter ontvangen.
  Het heeft een tijdje geduurd, omdat het een nabestelling was, maar de informatie op de website is helder en transparant, dat geeft vertrouwen, complimenten!
  Verrassend mooie verpakking, zorgvuldig en passend.
  En de filter zelf… wat een aanwinst!
  Ik had eerlijk gezegd altijd wat moeite met (genoeg) water drinken, maar mijn lichaam neemt dit water “vloeiend” op, het is heel zacht van smaak, dat gaat moeiteloos naar binnen!
  En ja, dat kraantje, dat vind ik wel iets om mee op te passen, even wennen om het niet verkeerd te gebruiken en bezoekers even waarschuwen. 🙂
  Kortom, ik ben hier echt heel erg blij mee!

  • deWaterfilter

   Marleen, goed om te horen dat je er blij mee bent, daar word ik ook blij van, Robert

 22. Marjan Vleeming (geverifieerde eigenaar)

  Allereerst Robert bedankt voor je snelle en duidelijke reacties, top!
  Wij wonen in Spanje en daar is het drinkwater niet lekker. Om de plastic afvalberg iets te verminderen kozen we voor deze waterfilter en hebben er zeker geen spijt van. We wisten nooit wat ¨zacht¨ water inhield, maar nu wel. Het smaakt heerlijk en drinken graag een glaasje meer ;-).
  Het enige minpuntje is inderdaad het kraantje, dat er wat gammel uitziet in vergelijking tot de rest, maar al met al zijn we super tevreden en kunnen iedereen die nog twijfelt aanraden om deze waterfilter te bestellen.

  • deWaterfilter

   Marjan, fijn om te hoeren dat je blij bent met de waterfilter en dat deze goed zijn werk doet. Robert

 23. Jennie de Heer (geverifieerde eigenaar)

  Heb de aqualive aqv 5 van glas alkalisch nu 2 dagen in gebruik. Had altijd moeite om dagelijks 2 liter water te drinken.
  Uit de aqualive is het water super zacht en voor je het weet heb je 2 liter water gedronken. Gebruik het voor koffie en koken. Omdat bijna alle voeding onder de PH van 7 zit, een waardevolle PH ring, die het water op een waarde van 9 PH brengt. Ben super blij met de aankoop. Had het veel eerder moeten aanschaffen.
  Weet alleen niet of je het helemaal leeg moet laten gaan of dat je als het half leeg is je mag bijvullen.

  De waterfilter bedankt voor de snelle levering.

  Vriendelijke groet,
  Jennie de Heer.

  • deWaterfilter

   Beste Jennie, ik blij dat jij blij bent ;). Wat betreft het bijvullen, je kunt altijd bijvullen zolang de waterfilter maar niet overloopt.

 24. Jerry (geverifieerde eigenaar)

  Zeer tevreden met deze waterfilter. Het assembleren ging prima en er zit ook een duidelijke werkinstructie bij om stap voor stap de waterfilter gebruiksklaar te maken. Het water smaakt ontzettend zacht en drinkt gemakkelijk weg. Ik dronk meestal pakken water van BarLeDuc maar ik proef zeker verschil. Ik ben een tevreden klant en kan het iedereen aanraden!

  Ps: ondanks dat het een nabestelling was heb ik het binnen 4 werkdagen bezorgd gekregen!

 25. mw. Pronk (geverifieerde eigenaar)

  De waterfilter bevalt mij goed. Wel eerst een goede plek uitzoeken. Zo min mogelijk in het licht, niet in de zon en toch goed bereikbaar. Die plek heb ik gevonden. Het water is zacht en smaakt naar meer. Het drinkt ook gemakkelijker dan kraanwater.

 26. Denise (geverifieerde eigenaar)

  Ik ben heel blij met mijn waterfilter. In de ochtend giet ik er een kan water in en tap ik direct een kan af. Zo drink ik in ieder geval genoeg (de kan moet aan het eind van de dag leeg zijn). Het water smaakt lekker en zacht. En vind het een heel fijn idee zorgeloos van het water te kunnen genieten!

 27. Mirella

  Gisteren besteld, vandaag ontvangen! Duidelijke handleiding voor het monteren.
  Alleen jammer dat het kraantje zo langzaam loopt.
  Ik heb echter nog een vraagje; hoeveel keer moet je het water erdoor laten lopen voor de smaak van ‘het nieuwe’ uit het water is?

  • deWaterfilter

   Ik zou deze 2 x helemaal laten doorlopen.

 28. Hans (geverifieerde eigenaar)

  Heel blij met deze installatie. Zit goed in elkaar en levert aangenaam, smakelijk water met een hoge ph-waarde. (Ik heb wel de alkaline-versie.)

 29. Margreet (geverifieerde eigenaar)

  Ik vind het een super ding! Makkelijk in elkaar te zetten, dankzij de duidelijke gebruiksaanwijzing. Het water smaakt lekker zacht.

 30. Linda en René (geverifieerde eigenaar)

  Superfijne waterfilter! Stond al wat langer op het verlanglijstje. Snel geleverd, goed in elkaar te zetten en jeetje wat een verschil met kraanwater of fleswater. Het lest echt je dorst (heel fris) en we voelen ons ook energieker. Wat ook opvalt is dat de poedersupplementen die we soms gebruiken en die je in water dient op te lossen, ook echt helemaal oplossen in dit water. Dat is met kraanwater of bronwater in fles wat we eerst gebruikten niet het geval (altijd klontjes met bepaalde supplementen). We gebruiken het water ook om mee te koken en onze hond vindt het ook lekker. Kraantje moet je idd wat voorzichtig mee doen. En wanneer je de onderdelen voor het in elkaar zetten goed afspoelt (is wel even een werkje) is de ‘nieuw-smaak’ ook na vier glazen wel weg. Superblij met de aankoop, heel tevreden!

 31. Anna Brekelmans (geverifieerde eigenaar)

  Topproduct & service!
  Verrassend snel geleverd. Mooie, stevige verpakking, goede handleiding dus erg makkelijk om in elkaar te zetten. Water smaakt uitstekend en door handige doseersysteem (kraantje) pakken ook onze kinderen nu het water uitsluitend uit de filter. Het geeft mij een geruststellend gevoel dat ook medicijnresten (en al dat andere troep) uit onze drinkwater gehaald worden. Ik heb ook een alkalische ring erbij gekocht om het water licht basisch te maken. Ik merk aan mijn energieniveau een positieve effect. Deze filter is ook in vergelijking met andere (waterkan waar je om 3 weken filter moet wisselen) een stuk voordeliger (en werkt veel beter)! Een aanrader, erg blij mee, bedankt!

 32. Elvira

  Wij willen niet meer zonder. Zachter water en duidelijk goed werkend. Nu bijna een jaar gebruiker. Als ik ziet wat er soms uitgefilterd wordt ben ik dankbaar dat we dit filter hebben gekocht.

 33. Asmir (geverifieerde eigenaar)

  AQV5 Glas + pH ring besteld. Snel en keurig geleverd – prof. bedrijf. Installatie vergt enkele stappen, maar binnen 1,5/ 2 uur heb je de eerste glazen schoon water beschikbaar. Water smaakt perfect, kinderen vinden het ook lekker smaken. Test met elektrolyse aparaat uitgevoerd en zeer grote verschil met gewone kraanwater (Amsterdam). Voor zover erg tevreden met de aanschaf.

 34. Jessie (geverifieerde eigenaar)

  Wij zijn heel blij dat we de aqua5 gekocht hebben.
  Het water is fris en zacht.
  Ik miste wel een handleiding; gevonden op internet bij een Belgische verkoper. En het kraantje is wat magertjes. Verder is het helemaal top!

  • deWaterfilter

   Handleiding was even niet voorradig in het magazijn, is inmiddels opgelost en ieder kan een digitale versie ontvangen.

 35. Jelle Vegter (geverifieerde eigenaar)

  We genieten van het zuivere water. Vooral het vitaliseren spreekt ons aan. We hadden al een koolstof en kalkfiilter op onze waterleiding. In deze tijd hard nodig!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *