Welke techniek gebruiken wij in onze waterfilters

Jij bent nu hier:
Geschatte leestijd: 1 min

Mineraal bronwater is eigenlijk regenwater dat door de grond sijpelt, hierdoor wordt het gefilterd en neemt het mineralen op die in de grond voorkomen. En eigenlijk doen onze filters precies het zelfde, onze waterfilters bootsen een natuurlijk proces na.

 • Superieur in filteren
  Onze waterfilters zijn in staat om hoogwaardig te filteren, onder andere op chloor, chloramine, kwik en vluchtige organische stoffen. Het niveau van filtratie is hoog en beter dan de meeste andere watersystemen die vaak ook duurder zijn. Met onze waterfilters kun je zelfs van regen of slootwater schoon en gezond drinkwater maken.
 • Verhoogt de pH-waarde van het water (maakt basisch / alkalisch water)
  Onze waterfilters verhogen de pH-waarde van je drinkwater, wat een gezonde zuur-base balans teweeg brengt in je lichaam. Zo compenseer je op eenvoudige wijze de vaak verzurende moderne voeding en leefwijze.
 • Mineraliseren
  Het water wordt op natuurlijke wijze gemineraliseerd met 18 mineralen die ook van nature in bronwater voorkomen.
 • Ioniserend
  Het water wordt verzadigd met elektronenrijke ionen (ioniseren van het water) die helpen de vrije radicalen in uw lichaam te neutraliseren.
 • Magnetiserend
  De kraanmagneet van 1.200 Gauss laat het water wervelen zoals in een waterval of beekje waardoor het water weer een hexagonale structuur krijgt en beter opneembaar is door uw cellen.
Tags:
Ben je tevreden met dit antwoord?
Dislike 1
Aantal x bekeken: 44
Vorige: Vakantie, wat te doen met mijn waterfilter?
Volgende: Alkalisch of PH neutraal?