water heeft geheugen vitaliseren gezond drinkwater

Water heeft geheugen

Water speelt een belangrijke en actieve rol in allerlei biologische processen binnen en buiten onze lichaam. De waterkristallen waar water uit bestaat, reageren op factoren uit de omgeving en vormen zich al naargelang de betekenis of frequentie van wat er in de omgeving is, blijkt uit onderzoek van de Japanse wetenschapper Masara Emoto. De informatie over watermoleculen wordt zo ook over gezet naar andere atomen of moleculen binnen ons lichaam. De mens bestaat voor ongeveer 60% uit water, water heeft dus een grote invloed op ons als mens. Water is het grootste bestanddeel van het menselijk lichaam.

Water heeft geheugen

Zuiver bronwater heeft prachtige gelijkmatige gevormde kristallen, harmonisch. Terwijl chemisch verontreinigd water geen mooie gelijkmatige vorm heeft, dat is disharmonisch. Masara Emoto deed hier onderzoek naar door water eerst bloot stelde aan muziek alvorens het te bevriezen en onder de microscoop te bekijken. Wat bleek: als hij het water bijvoorbeeld klassieke muziek had laten horen verschenen er prachtige harmonische kristallen in het ijs. Maar bestond de muziek uit heavy metal dan ontstond er weer disharmonie in de ijskristallen. Als het water onnatuurlijke informatie krijgt toegediend kan het geen harmonisch hexagonaal kristal vormen. Emoto ging nog een stap verder en liet water een tijd lang staan, met daarop geschreven woorden, zachte woorden zoals liefde of vrede leverden weer harmonische kristallen op terwijl de woorden oorlog of haat weer disharmonie liet onstaan in de kristallen.

Hij nam dus waar dat deze invloeden van buitenaf de vorm van de waterkristallen beïnvloeden, mooie beelden en mooie, harmonische geluiden die tot harmonieuze en prachtig gestructureerde waterkristallen leiden. Disharmonische klanken en woorden met een negatieve betekenis zoals haat, woede, zorgen voor lelijk gevormde waterstructuren.

water geheugen Emoto

De waterkristallen waar het water uit bestaat reageren dus op factoren uit de omgeving en vormen zich al naargelang de betekenis of frequentie van wat er in de omgeving gebeurd. Maar ook het opschrijven van verschillende woorden op potten met eten, voeding bestaat ook voor een groot deel uit water, volstaat al om een effect te krijgen. Dit een lief woordje uitspreken tegen je eten of drinken heeft dus een positieve uitwerking

Water vitaliseren

De kwaliteit van water is dus niet alleen afhankelijk van de chemische samenstelling, maar ook van de moleculaire structuur. Water in de natuur is levend en wordt daarom dan ook vitaal genoemd. Die structuur van water is in de natuur optimaal zoals het bijvoorbeeld in een bergbeek stroomt. Kraanwater is niet vitaal omdat dit een hele onnatuurlijk weg aflegt, het wordt onder hoge druk opgepompt naar onze huizen door veelal rechte leidingen met haakse bochten. Het kraanwater neemt ook energie op vanuit zijn omgeving. Kortom het heeft allerlei niet-natuurlijke invloeden ondergaan waardoor de natuurlijke structuur verloren gaat.

Deze niet-natuurlijke invloeden worden in de waterstructuur opgeslagen en op ons lichaam overgebracht op het moment als wij dit drinken. Ook is dit water minder goed opneembaar omdat het vaak grover is qua structuur en daardoor niet tot diep in de cellen (de mitochondriën, kleine energiefabriekjes in onze cellen) kan doordringen.

In onze waterfilters passen wij dit ook toe met 4 magneten van 1.200 Gauss in de kraan laten het water wervelen zoals het zich ook in de natuur gedraagt. Dit is een natuurkundig proces (Schauberger principe) waardoor het water wordt gevitaliseerd. Vitaliseren wordt bijvoorbeeld op grote schaal in de tuinbouw gebruikt. Alleen het verwervelen van het water zorgt al voor betere oogsten.

1 comments

  1. Goeiedag,

    Geen idee of ik aan het juiste adres ben voor mijn vraag maar ik zou graag eens met mijn dochter de kristallen in het water willen zien. Weet je of dat ergens mogelijk is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een vraag? Bekijk onze veel gestelde vragen.